Έφυγε από τη ζωή ο Λαμιώτης μηχανικός και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Κώστας Ζούμπος

Έφυγε  από  τη ζωή ο  μηχανικός και αγωνιστής της Αριστεράς Κώστας Ζούμπος σε ηλικία 75 χρόνων. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία του Κώστα Ζούμπου θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 12.00 στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου στον Σ.Σ. Λιανοκλαδίου.

Πρώτος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Φθιώτιδα,  το 1987 διαφώνησε  με την πολιτική του αποχώρησε και προσχώρησε  στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  όπου και για πολλά χρόνια  ήταν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φθιώτιδας.  Τον διέκρινε το ήθος, η σεμνότητα και η ακεραιότητα του  χαρακτήρα  του,  η ευρυμάθεια του , η ανιδιοτέλεια  και η ώριμη πολιτική του σκέψη.

Η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη συγγενείς, φίλους και παλιούς συντρόφους.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια  στη σύζυγό του Δέσποινα, στους γιούς του  Νίκο, Βασίλη και Ορέστη και σε όλους τους οικείους του.

Καλό του ταξίδι!

To TEE Ανατολικής Στερεάς για την απώλεια του Κωνσταντίνου Ζούμπου.
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του την απώλεια του συνταξιούχου τοπογράφου μηχανικού Κωνσταντίνου Ζούμπου.
Γεννήθηκε στις 03/12/1947 στην Αγία Παρασκευή Ευρυτανίας, αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1972 και απεβίωσε στις 15/03/2023 στη Λαμια Φθιώτιδας.
Μέλος μιας σημαντικής γενιάς μηχανικών που συνέδεσε το όνομα του με τεχνικά έργα και μελέτες για τον τόπο μας, έχοντας παράλληλα πλούσια κοινωνική και πολιτική δράση.
Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας προς την οικογένειά του και τους οικείους του.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.