Έφυγε ανεπάντεχα από τη ζωή ο Διευθυντής του «Λαμιακού Τύπου» Δημήτρης Ρίζος

Θλίψη στην κοινωνία της Λαμίας και  στο δημοσιογραφικό κόσμο για την απώλεια του εκδότη και Διευθυντή του «Λαμιακού Τύπου» , Δημήτρη Ρίζου, που «έφυγε» στα 66 του χρόνια, σε νοσοκομείο της Αθήνας νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Το προσωπικό της τοπικής  ιστορικής εφημερίδας  αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του:

Πένθος για την οικογένεια του »Λαμιακού Τύπου ». Έφυγε αναπάντεχα σήμερα απο τη ζωή ο Διευθυντής της εφημερίδας Δημήτρης Ρίζος μετά απο νοσηλεία λίγων ημερών σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο Δημήτρης Ρίζος άφησε το στίγμα του στη δημοσιογραφία και σημαντική παρακαταθήκη στον ελληνικό τύπο. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη.

Μαζί με τον αδελφό του Σπύρο από το 1977 ίδρυσαν την  εταιρεία «ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» Α.Ε., που  δραστηριοποιείται στο χώρο των γραφικών τεχνών. Ξεκινώντας από ένα κλασσικό τυπογραφείο, κατάφεραν να οργανώσουν και να λειτουργούν σήμερα  μια ημερήσια περιφερειακή εφημερίδα με δικό της τυπογραφείο και μια πλήρως οργανωμένη εκτυπωτική μονάδα στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Ρίζος κατά τη διάρκεια της πολύχρονης διαδρομής του στο χώρο των εκδόσεων έβαλε τη δική του ανεξίτηλη σφραγίδα στον έντυπο τύπο της Λαμίας και ευρύτερα της Φθιωτικής κοινωνίας. Ο Δημήτρης Ρίζος ηταν ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων και τα τελευταία χρόνια εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο θάνατος του Δημήτρη αφήνει πίσω του ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό .

Η κηδεία θα γίνει αύριο στις 12 μμ στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Αμπλιανη Λαμίας . Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο COVID-19.

Η οικογένεια του Δημητρίου Ρίζου επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως Φθιώτιδας.

Η ιστοσελίδα μας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Δημήτρη Ρίζου. Καλό του ταξιδι!

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.