4ο Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας: Εντυπωσιακή αρχή με Σαββόπουλο, Χαϊνηδες και Σουρβίνο (φωτο και video)

Εντυπωσιακή αρχή  για το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας με τον  αγέραστο «Νιόνιο»  και το μουσικό συγκρότημα   Χαϊνηδες (αντάρτες στην κρητική διάλεκτο) με τον χαρισματικό  μουσικό και χειριστή του λόγου Δημήτρη Αποστολάκη.

Την συναυλία άνοιξε ο   ταλαντούχος κιθαρίστας Σουρβίνος με την Κλεονίκη Δεμιρη στο τραγούδι σε μουσικές  του κόσμου. Ακολούθησε στη σκηνή του Πολυχώρου ΝISI  ο τραγουδοποιός , όπως ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του Διονύσης Σαβόπουλος  που μας συγκίνησε  με τραγούδια που  αγαπήσαμε και παραμένουν επίκαιρα: Η Δημοσθένους Λέξις, συννεφούλα, ας κρατήσουν οι χοροί, Σαν τον Καραγκιόζη, ΖεμπέΙκικο, Μια θάλασσα πλατιά.

 Η καλοκαιρινή μπόρα διέκοψε την εντυπωσιακή  εμφάνιση  των Χαϊνιδων που λίγο αργότερα συνέχισαν απτόητοι   χωρίς  τα ηχητικά  στο διπλανό  υπόστεγο που τραγούδησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για τους τυχερούς που παρευρέθηκαν.

Το Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2016 ως ένας θεσμός που φιλοδοξεί να δώσει νέα πνοή στην καλοκαιρινή πολιτιστική δράση της Ανατολικής Φθιώτιδας συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο  βράδυ 6 Ιουλίου με  Μίλτος Πασχαλίδη, Υπόγεια Ρεύματα, Αραμπέσκ στον πολυχώρο NISI.

Το 4ο Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας  θα φιλοξενήσει έναν ακόμα  θρύλο της ελληνικής μουσικής σκηνής τον Κώστα Χατζή   στις 3 Αυγούστου  στον Αλμυροπόταμο Αχλαδίου με δωρεάν είσοδο.

Δείτε εικόνες από  την πρώτη βραδιά  του 4ου Φεστιβάλ Παράλιας Φθίας


Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment