Συναυλία-Αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη Λαμία-«Μα υπάρχω ακόμα, είμαι ακόμα εδώ»(Σάββατο 8 Ιουνίου, στην ΠΕΛ)

Οι φίλοι, συνοδοιπόροι και συνεργάτες του, θα βρεθούν για μια συναυλία στην πόλη της Λαμίας το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 στην ΠΕΛ ( Πανελλήνια έκθεση Λαμίας), όπου θα θυμηθούμε και θα τιμήσουμε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον ερμηνευτή των επιτυχιών, της ευαισθησίας και της ανθρωπιάς, που άνοιξε μουσικούς δρόμους και διαμόρφωσε μουσικό στυλ, σφραγίζοντας μελωδικά και υπέροχα τα ακούσματά μας.
 
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες δημιουργούς, που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ελληνική μουσική σκηνή. Θεμελίωσε το Ελληνικό Ροκ με τους Τερμίτες, υπήρξε από τους κυριότερους εκπροσώπους της γενιάς των τραγουδοποιών της δεκαετίας του Ά90, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι καλλιτέχνες και τα τραγούδια του δεν σταμάτησαν ποτέ να ακούγονται και να παίζονται. 
Συμμετέχουν:
Διονύσης Τσακνής, Κίτρινα Ποδήλατα, Μιρέλα Πάχου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Steve Tesser και μια ομάδα σπουδαίων μουσικών.
Τα τραγούδια «Διδυμότειχο μπλουζ», «Πόσο σε θέλω», «Και τι ζητάω», «Εκεί στο Νότο», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Tερατάκια τσέπης», «Έλα ψυχούλα μου» και «Μικρός Τιτανικός» και πολλά ακόμα, θεωρούνται πλέον κλασικά στο είδος του

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
21:30
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση 12€
Ταμείο 15€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
– τηλεφωνικά: 2107234567
– online: www.ticketservices.gr 

Φυσικά σημεία Προπώλησης: Βιβλιοαγορά Μπέτσης (Κολοκοτρώνη 16),  Ble coffee bar (Υψηλάντη 16), Ζαμπόν Εκλεκτοπωλείον (Ροζάκη 10).

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment