ΣΗΜΕΡΑ: Παρουσίαση βιβλίου Ανδρέα Ανδρουλιδάκη «Μνήμες Κατοχής. Ανοιχτές πληγές στον χρόνο»

Ο Δήμος Λαμιέων, το Σωματείο “Φίλοι του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης”, τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Τμήμα Γ.Α.Κ. Φθιώτιδας, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Υπαταίων  «Οι Αινιάνες» και  η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Ε.Π.Ε.) Φθιώτιδας σας προσκαλούν

στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα  Γ. Ανδρουλιδάκη «Μνήμες Κατοχής. Ανοιχτές πληγές στον χρόνο» (εκδόσεις Κάπα Εκδοτική).

Tην Τετάρτη   24 Νοεμβρίου 2021 στις 19.30 μ.μ.  το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων.                                                                                                                                         Παράλληλα στον ίδιο χώρο θα  πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας από τα μαρτυρικά χωριά και πόλεις.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί, θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν  Δήμαρχοι Μαρτυρικών Πόλεων .

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνει η Δρ Βασιλική Λάζου, ιστορικός – διδάσκουσα τμήματος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ και Πρόεδρος του Σωματείου Φίλοι Μουσείου Εθνικής Αντίστασης και Σύγχρονης Ιστορίας Ρούμελης , ποιήματα του βιβλίου θα απαγγείλουν οι εκπαιδευτικοί Κατερίνα Δουβλέκα και   Γιώτα Γάκη.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment