Με συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ξεκινά ο Β’ Κύκλος του Φεστιβάλ Δελφών (Πέμπτη 4 Αυγ.)

Ο Β’ Κύκλος του Φεστιβάλ Δελφών  «Το Λάλον Ύδωρ» ξεκινάει την Πέμπτη 4 Αυγούστου με την συναυλία της μοναδικής μας ερμηνεύτριας, Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 21:00, Ερατεινή – Προβλήτα

Η παράσταση “Acoustic” μετά την επιτυχημένη της πορεία με sold out παραστάσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο και μετά από το απόλυτα επιτυχημένο τουρ στην Ισπανία (Μάλαγα, Μαδρίτη, Βαρκελώνη), στο Τελ Αβίβ και Ντόρτμουντ, έρχεται για μία μοναδική βραδιά στην Ερατεινή για να εγκαινιάσει τον Β’ Κύκλο του Φεστιβάλ.

Η διαχρονικά αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη δε χρειάζεται προλόγους και ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι σπουδαία στην τέχνη της, έχει ταξιδέψει τη μουσική της και τη μουσική της χώρας μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Έχει ένα ευρύ ρεπερτόριο γεμάτο από όλα τα χρώματα και τα ιδιώματα, πότε pop και πότε λαϊκή, πότε τζαζ και πότε παραδοσιακή, με τραγούδια που έχουν μπει στα στόματα όλων μας κι έχουν νικήσει το χρόνο.

Είναι μια παράσταση ακουστική με την Ελευθερία να πλαισιώνεται από τρεις σπουδαίους σολίστες: τον Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, τον Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και τον Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο.

Στην παράσταση θα ακούσουμε τραγούδια-σταθμούς της πορείας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη αλλά και τραγούδια που δεν έχουμε την ευκαιρία να ακούμε συχνά, θα ταξιδέψουμε στην Θράκη αλλά και στο Πράσινο Ακρωτήρι, θα τραγουδήσουμε μαζί της γνώριμα χασάπικα αλλά και τα καινούρια της, διασκευασμένα από το σπουδαίο αυτό τρίο μουσικών.

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση Δίκτυο Δελφών με εταίρους τους Δήμο Δελφών, Δήμο Δωρίδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.