«Καρναβάλι Λαμίας 2023»: Κάλεσμα συμμετοχής στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαμιέων

Το Καρναβάλι στη Λαμία είναι και πάλι γεγονός!

Η προσμονή μεγάλη, η διάθεση ακόμα μεγαλύτερη μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το Καρναβάλι να είναι και πάλι γεγονός! Ένας θεσμός – γιορτή, με την γνωστή αυθεντική ρουμελιώτικη φιλοξενία και διασκέδαση γεμάτη μπρίο, κέφι και χαρά.

Ο Δήμος Λαμιέων και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, σε συνεργασία με Σχολεία, Σχολές Χορού, Πολιτιστικούς και Εθελοντικούς Συλλόγους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, ετοιμάζουν για όλους μας τις καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης και σας προσκαλούν να διασκεδάσετε αλλά κυρίως να γίνετε μέρος της Γιορτής που όλοι μαζί θα αναβιώσουμε φέτος!

Οι εκδηλώσεις μας θα ξεκινήσουν την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα και θα περιλαμβάνουν Καρναβαλικές παρελάσεις, αποκριάτικα μουσικοχορευτικά παραδοσιακά και σύγχρονα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους! Αν θέλετε να γίνετε και εσείς μέρος της Γιορτής, είτε συμμετέχοντας ως οργανωμένο Group, είτε διοργανώνοντας ως φορέας κάποια δράση, με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας έως τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου.

(Επικοινωνία: Τηλ.22313-51500, e-mail:grdrh@lamia-city.gr). 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.