Με αισιοδοξία για μια καλή χρονιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΠΕΛ

Με την ευχή   η νέα χρονιά θα αποτελέσει το εφαλτήριο για να αποκτήσει η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας τις αναπτυξιακές προοπτικές που ολοι προσδοκούν , το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΛ έκοψε  το πρωί της Τρίτης  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Α΄ Κτίριο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανού , του Δημάρχου Λαμιέων , του προέδρου του ΕΒΕ Φθιώτιδας Θανάση Κυρίτση , Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων εκπροσώπων Συλλόγων και φορέων.

«Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια μετά από πολλά χρόνια να βάλουμε σε νέες υγιείς βάσεις την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Περιφέρεια μας και την χώρα. Θέλουμε να αναδείξουμε και να βοηθήσουμε την τοπική επιχειρηματικότητα και σε αυτό το κομμάτι αλλά και της παιδείας και του πολιτισμού έχουμε δρομολογήσει ένα πλάνο…»  τόνισε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Λεωνίδας Κωστόπουλος λίγο πριν την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και κάλεσε τους πολίτες να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν το θεσμό , καταθέτοντας προτάσεις και ιδέες για την περαιτέρω αναβαθμισή του.

Το επόμενο διάστημα στο χώρο της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από δράσεις, ενώ τον Φεβρουάριο θα φιλοξενηθεί στην Πανελλήνια Έκθεση ένα θεματικό πάρκο με δεινόσαυρους.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.