ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ: Απολογισμός δραστηριοτήτων 2022… βαδίζοντας για το 2023

Kαι ενώ μια ακόμη χρονιά τελειώνει, ας θυμηθούμε τις δραστηριότητες του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ σε περιπάτους – πεζοπορικές διαδρομές, αποφεύγοντας κάθε δραστηριότητα σε κλειστό χώρο και το 2022.
 
Μας δόθηκε όμως η ευκαιρία και φέτος να γνωρίσουμε γνωστές – άγνωστες γωνίες, τις ομορφιές του τόπου μας, να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε, το φυσικό μας περιβάλλον, την ομορφιά της Λαμίας και της Φθιώτιδας, να πιέσουμε για την ανάδειξή τους. Γιατί αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, τα βουνά, τα ποτάμια, η θάλασσά, τα ιαματικά μας.
 
Συνεργαστήκαμε με τοπικούς φορείς και συλλόγους, με τις τοπικές κοινότητες που βοήθησαν στην σχεδίαση της διαδρομής, περπατήσαμε στην περιοχή Ξεριά, το ποτάμι της Λαμίας, στην περιοχή του Μνημείου του Αθανάσιου Διάκου και στα Λουτρά των Ψωρονερίων, στο Πλατανόδασος του Σπερχειού, στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Ύπατης, στις Θερμοπύλες και το λόφο του Κολωνού , στο Λιανοκλάδι κατά μήκος του Σπερχειού, στο Κωσταλέξι και στο Λιμογάρδι και το κάστρο του Ναρθακίου.
 
Η συμμετοχή σας είναι η δύναμη μας, Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ του ΔΑΣΟΥΣ είστε όλοι εσείς που μας αγκαλιάζεται και μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια.
 
Όταν ο καιρός το επιτρέψει θα ξεκινήσουμε και πάλι, καλώντας όλους εσάς, παλιούς και νέους φίλους να μας ακολουθείτε και όσοι από εσάς το επιθυμείτε να εγγραφείτε και μέλη στον ΟΜ.ΦΙ.ΔΑΣ στέλνοντας μήνυμα στο messenger ή e-mail στο omfidas@gmail.com ή απευθυνόμενοι στα μέλη του Δ.Σ για να έχετε άμεση ενημέρωση και να συμμετέχετε στην οργάνωση των δραστηριοτήτων μας.
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με σεβασμό στο φυσικό μας περιβάλλον.
 
Το Δ.Σ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.