ΜέΡΑ25 Φθιώτιδας: Δίπλα στους κατοίκους της Παύλιανης. Να καταπέσουν οι αγωγές SLAPP

Ως ενωτική πρωτοβουλία ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά Φθιώτιδας καταδικάζουμε τους εκβιασμούς της εταιρείας Κων .Κοντός και ΣΙΑ Ε.Ε. και δ.τ. PRO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΉ, με τη μορφή αγωγών (SLAPP), προς τους αγωνιστές κατοίκους της Παύλιανης, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή του υδροηλεκτρικού έργου.
 
Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για την προστασία του απαράμιλλου φυσικού περιβάλλοντος της Οίτης. Ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό, με πηγές και νερά που σχηματίζουν φυσικούς καταρράκτες στην παραποτάμια διαδρομή της Παύλιανης, η οποία καταλήγει σε Υδροβιότοπο με προστατευόμενα σπάνια είδη.
 
Η εταιρεία συνεχίζει το καταστροφικό της έργο με τη στήριξη του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας αλλά και της κυβέρνησης. Στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης, προωθούνται, χωρίς σχεδιασμό και ολοκληρωμένες μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων, υδροηλεκτρικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε χώρους με μοναδική φυσική ομορφιά, φαραωνικά φωτοβολταϊκά σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και γιγαντιαίες, βιομηχανικές ανεμογεννήτριες στα βουνά.
 
Ως ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι προς όποια «επένδυση» καταστρέφει το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της χώρας μας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς τις ομάδες κατοίκων που αντιδρούν στις περιβαλλοντοκτόνες πολιτικές που ακολουθούνται.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.