ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης-Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Έναρξη παραγγελιών νέων διάθεσης προϊόντων με κατ΄οίκον παράδοση

Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την 59η απευθείας διάθεση, με επιλεγμένα άριστα ελληνικά προϊόντα.

Παρά τους περιορισμούς που βιώνουμε, συνεχίζουμε! Όπως στην πρώτη καραντίνα, οργανώνουμε αυτή τη διάθεση με παραδόσεις κατ’ οίκον, και ειδικά για τα ζυμαρικά και για το ρύζι, υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή τους και από τα καταστήματα των παραγωγών αν έτσι σας βολεύει και μπορείτε να εξυπηρετηθείτε καλύτερα.

Είναι αξιέπαινη η συμβολή των παραγωγών και σε αυτή τη διάθεση. Σε καιρό οικονομικής δυσπραγίας για όλο τον κόσμο, προσφέρουν τα προϊόντα τους στις ίδιες εξαιρετικές «χωρίς μεσάζοντες» τιμές όπως και στις κανονικές διαθέσεις, παρά το αυξημένο γι’ αυτούς κόστος λόγω των παραδόσεων κατ’ οίκο. Αξίζει να στηρίξουμε και αυτή την προσπάθεια, που αποδεικνύει για μία ακόμη φορά με τον καλύτερο τρόπο, ότι με αυτο-οργάνωση και συλλογικότητα αλληλεγγύης μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Για την άρτια διεξαγωγή, ισχύουν τα εξής:

– Και στη Φόρμα Παραγγελιών και στις τηλεφωνικές παραγγελίες, ζητούνται η διεύθυνση κατοικίας και ο τομέας της, για να ομαδοποιηθούν οι παραδόσεις.

– Για κάθε άτομο που παραγγέλνουμε, υπολογίζουμε τι ακριβώς χρειαζόμαστε και δίνουμε μία οριστική παραγγελία, για να γίνουν σωστά οι παραδόσεις.

– Αν χρειαστεί, μπορούμε να συμπληρώσουμε την καταχωρημένη παραγγελία, με email ή τηλεφωνικά, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

Αξιολόγηση της 58ης απευθείας διάθεσης προϊόντων

Η Αξιολόγηση είναι φυσική συνέχεια των αγορών μας, είναι απαραίτητη για τον έλεγχο και τη βελτίωση των προϊόντων, και για τη βελτίωση της κίνησης γενικότερα.

Αν αγοράσατε προϊόντα στην προηγούμενη διάθεση, θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας με τη Φόρμα Αξιολόγησης για 31/10/2020.

Παρουσίαση των προϊόντων – Προσφορές προϊόντων:

– Φυσικά και οικολογικά καθαριστικά του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου ΒΙΟ.ΜΕ. από τη Θεσσαλονίκη: Με παραγγελία οποιουδήποτε προϊόντος από τη γκάμα καθαριστικών απευθείας από το eshop www.viomecoop.com και με παραλαβή και πληρωμή με όποιο τρόπο επιλέξουμε στο eshop

– Παραδοσιακά Ζυμαρικά Βιοτεχνίας Ζύμης Κρικζώνη από τη Λαμία: Χυλοπίτες σε συσκευασίες 1 κιλού με 2,50 € (2,50 €/κιλό), Τραχανάς γλυκός αλευρίσιος σε συσκευασίες 1 κιλού με 2,50 € (2,50 €/κιλό), Τραχανάς βραστός σιμιγδαλένιος σε συσκευασίες 1 κιλού με 4,50 € (4,50 €/κιλό) και Τραχανάς βραστός σιταρένιος σε συσκευασίες 1 κιλού με 4,50 € (4,50 €/κιλό)

 Φασόλια Γίγαντες σε συσκευασίες 2 κιλών με 6,50 € (3,25 €/κιλό), Φασόλια Πλακέ σε συσκευασίες 1 κιλού με 3 € (3,00 €/κιλό)Φασόλια Μπαρμπούνια σε συσκευασίες 1 κιλού με 3 € (3,00 €/κιλό) και Πιπεριές Κόκκινες ψημένες σε συσκευασίες 690 γραμμαρίων με 3 €της παραγωγού Αναστασίας Καραγιάννη από τους Λαχανόκηπους Καστοριάς    

Ρύζι του παραγωγού Δημητρη Βλάχου από την Ανθήλη: Νυχάκι ή Καστανό ή Καρολίνα ή Κίτρινο Μπόνετ σε συσκευασίες 3 κιλών με 3 € (1,00 €/κιλό)

 Οίνοι «Μυρμιδόνων Γη Αδελφών Κατσίκα» της Άννας Δημητροπούλου από τη Φτέρη Φθιώτιδας: Κρασί Λευκό ή Ροζέ ή Κόκκινο σε συσκευασίες (ασκούς) 5 λίτρων με 11 € (2,20 €/λίτρο) και Τσίπουρο σε συσκευασίες (φιάλες) 1 λίτρου με 5 € (5,00 €/λίτρο)

– Αμύγδαλα (ψίχα) βιολογικά σε συσκευασίες 500 γραμμαρίων με 5 € (10,00 €/κιλό), Φυστίκια Κελυφωτά ψημένα σε συσκευασίες 500 γραμμαρίων με 6 € (12,00 €/κιλό), Φυστίκια Κελυφωτά άψητα σε συσκευασίες 500 γραμμαρίων με 4 € (8,00 €/κιλό), Ταχίνι (με δυνατότητα επιλογής και ολικής όταν επικοινωνήσει ο παραγωγός για παράδοση) σε συσκευασίες 300 γραμμαρίων με 3 € (10,00 €/κιλό) και Φυστικοβούτυρο σε συσκευασίες 300 γραμμαρίων με 3 € (10,00 €/κιλό), του παραγωγού Δημήτρη Μουστερή από το Αρχάνι Φθιώτιδας

Παραδοσιακά προϊόντα της συνεργατικής επιχείρησης ΚοινΣΕπ Παλαιοβράχα από την Παλαιοβράχα Φθιώτιδας: Μέλι Βελανιδιάς σε συσκευασίες 1 κιλού με 10 € (10,00 €/κιλό), Παραδοσιακός Τοματοπολτός (χωρίς αλάτι) σε συσκευασίες 375 γραμμαρίων με 2 € (5,30 €/κιλό), Πλιγούρι από σκληρό δίκοκκο σίτο σε συσκευασίες 400 γραμμαρίων με 2,50 € (6,25 €/κιλό) και Αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό δίκοκκο σίτο (αλεσμένο σε νερόμυλο) σε συσκευασίες 1 κιλού με 3 € (3,00 €/κιλό)

– Προσφορές για οικογένειες που έχουν ανάγκη: Σε ζυμαρικά, φασόλια και ρύζι. Με 0,5 έως 2 € επιπλέον της παραγγελίας στους παραγωγούς, προσφέρουμε ποσότητες ίσης αθροιστικά αξίας που μας παραδίδουν και τις μοιράζουμε στις οικογένειες. Αν δώσετε προσφορά με την παραγγελία, θα προστεθεί στην αξία προΪόντων και θα πληρωθεί κατά την παραλαβή.

Τρόποι και Προθεσμία Παραγγελιών:

– Διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας της ιστοσελίδας μας www.kastrolamias.gr

– Στα τηλέφωνα6985603574 (Cosmote) – 6947081904 (Vodafone CU) – 6906981623 (Wind F2G)

Παραγγελίες θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου (Κλείσιμο Φόρμας: 11:00 μ.μ.)

Πρόγραμμα παραλαβής προϊόντων:

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το αργότερο το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, και θα διαρκέσουν αναλόγως του όγκου παραγγελιών.

Θα γίνουν κατ’ οίκον από κάθε παραγωγό ξεχωριστά, και κάθε παραγωγός θα συνεννοηθεί πρώτα τηλεφωνικά με κάθε αγοραστή.

Επισήμανση: Αν κατοικείτε εκτός Λαμίας και περιχώρων τότε παράδοση κατ’ οίκον μπορεί να γίνει μόνο αν βρίσκεστε κοντά στην έδρα παραγωγού ή εντός των δρομολογίων που θα κάνει προς την περιοχή της Λαμίας. Οι παραγωγοί δεν μπορούν να παραδώσουν μακριά, υπολογίστε και τη δυνατότητα δικής σας μετακίνησης για να παραγγείλετε αναλόγως.

Για τα ζυμαρικά και το ρύζι υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής από τα αντίστοιχα καταστήματα, για τα προϊόντα της ΒΙΟ.ΜΕ. όπως επιλέξετε να σας σταλούν.

Η Συντονιστική Ομάδα

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.