ΚΑΣΤΡΟ Αλληλεγγύης- Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας: Σε εξέλιξη μέχρι την Τετάρτη οι παραγγελίες για τη νέα διάθεση προϊόντων

Βρίσκονται σε εξέλιξη, μέχρι την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες για την 45η απευθείας διάθεση προϊόντων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο πάρκινγκ της Πανελλήνιας

Έκθεσης Λαμίας, με την εθελοντική διοργάνωση του «Κάστρου Αλληλεγγύης – Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» και τη συμμετοχή παραγωγών από την περιοχή μας και από την υπόλοιπη χώρα που θα πουλήσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους.

Η λίστα αυτής της διάθεσης, όπως κάθε Δεκέμβρη, περιλαμβάνει επιλεγμένα προϊόντα και για το καθημερινό τραπέζι αλλά και για το γιορτινό των ερχόμενων ημερών. Και, αυτές τις γιορτινές ημέρες, αποκτά ιδιαίτερο νόημα και ξεχωριστή αξία και η συλλογική προσπάθεια όλων μας για την υποστήριξη οικογενειών που έχουν ανάγκη μέσω του ευρύτερου δικτύου εθελοντών.

Μέχρι τώρα, με τις καθιερωμένες πια προσφορές μέσω των παραγγελιών, οι αγοραστές έχουν τροφοδοτήσει με σημαντικές ποσότητες οικογένειες που έχουν περιορισμένη δυνατότητα να προμηθευτούν βασικά είδη έστω και στις μικρές τιμές των διαθέσεων «Χωρίς Μεσάζοντες». Στηρίζουν έτσι οικογένειες με πολλά παιδιά, οικογένειες μονογονεϊκές, οικογένειες με ανήμπορα μέλη και με ειδικές ανάγκες, οικογένειες ανέργων και ηλικιωμένων με πενιχρά εισοδήματα.

Αυτές οι προσφορές 1 ή 2 ευρώ για προϊόντα που παραγγέλνουμε με τη Φόρμα ή τηλεφωνικά, πληρώνοντας το επιπλέον ποσό κατά την παραλαβή τους, όσο μικρές κι αν δείχνουν μόνες τους, αθροισμένες αντιστοιχούν σε μεγάλες ποσότητες που τις μοιράζουμε στις οικογένειες.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε και την αξιολόγηση της ειδικής απευθείας διάθεσης με προϊόντα βιολογικά και οικοτεχνιών του Νοεμβρίου. Όσοι και όσες αγοράσατε, θέλουμε να μας πείτε τη γνώμη σας με τη Φόρμα Αξιολόγησης στην ιστοσελίδα μας. Πέρα από τη σημασία της για την ποιότητα της κίνησης, αυτή η αξιολόγηση έχει κατά κάποιο τρόπο και σημασία δημοσκόπησης, για να εντάξουμε αυτά τα ιδιαίτερα είδη στις κανονικές διαθέσεις ή σε νέες εξειδικευμένες.

Κλείνουμε με το πάγιο κάλεσμα για εθελοντές. Ας σκεφτούμε ότι το μέλλον της κίνησης δεν είναι δεδομένο! Για να φτάσουμε να παραλάβουμε τις παραγγελίες μας, έχει προετοιμαστεί και στελεχωθεί η διάθεση με εθελοντική εργασία χωρίς κανένα οικονομικό όφελος. Το «Κάστρο Αλληλεγγύης» είναι ανοιχτό σε όσους και όσες θέλουν να συμμετέχουν, όσο μπορούν, από τις ομάδες προβολής και διεξαγωγής των δράσεων, μέχρι τη Συντονιστική Ομάδα στα οργανωτικά.

Για να κάνετε μια αρχή και να γνωρίστε εκ των έσω την κίνηση, στην ιστοσελίδα μας υπάρχει η Φόρμα Εθελοντών για 15/12/2018. Αν δώσετε παραγγελία, το Σάββατο που έτσι κι αλλιώς θα έρθετε να την παραλάβετε, να έρθετε αν μπορείτε και ως εθελοντές. Κι αν ακόμη δεν ευκαιρείτε για όλο το ωράριο, υπάρχει δυνατότητα να δηλώσετε για 8:00πμ-11:00πμ ή για 10:30πμ-1:30μμ.

Η πολύπλευρη προσπάθεια, γίνεται. Αν νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο, στηρίξτε την έμπρακτα.

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: XMLamias@gmail.com

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (What’s Up) – 6947081904 (CU) – 6906981623 (Free2Go

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.