Ηλέσιον: Εμπιστεύθηκαν τις αισθήσεις τους… και μας έδωσαν το χρυσό!

Χρυσό βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Organic Wine Award International 2021 στην Γερμανία έλαβε το παλαιωμένο κοκκινέλι 2011 του Οργ. Ηλέσιον και μας γέμισε περηφάνια! (αναλυτικά η απονομή).

Αυτή η διάκριση αποτελεί ηθική ανταμοιβή και δικαίωση του αγώνα μας για παραγωγή οίνου μακράς διάρκειας ζωής, χωρίς χημικά και θειώδη, με βάση τα αρχαιοελληνικά πρότυπα.
Οι κριτές, εμπιστεύθηκαν τις αισθήσεις τους και παίρνοντας υπ’ όψιν τους τις αναλύσεις που έκαναν στον οίνο μας «Παλαιωμένο Κοκκινέλι», αξιολόγησαν την ποιότητά του με 94 μονάδες και 100 το άριστο (αναλυτικά στοιχεία). Οι οίνοι μας στηρίζονται σε δύο πολύ γερούς πυλώνες: την αρχαιοελληνική μας παρακαταθήκη και την καθαρότητα της φυσικής οινοποίησης.

Τίποτα δεν βάζουμε… Τίποτα δεν βγάζουμε!

Ο υψηλόβαθμος βιολογικός άκρατος οίνος του Οργ. Ηλέσιον είναι φυσικής και ερυθράς οινοποίησης με άγριους/γηγενείς ζυμομύκητες. Δεν του έχει γίνει προσθήκη θειωδών, γευστικών, χημικών και χρωμάτων και είναι 100% από σταφύλι! Δεν υπέστη πρωτεϊνική καθίζηση και δεν φιλτραρίστηκε!

Έτσι πέρασαν στο σώμα του οίνου σχεδόν όλα τα αντιοξειδωτικά και οι πολυφαινόλες (η λουτεολίνη, η ρεσβερατρόλη, οι OPC κ.α.) των σταφυλιών. Γι’ αυτό είναι μέρος της Μεσογειακής διατροφής και του Γαλλικού παράδοξου. Να σημειωθεί ότι από αναλύσεις του τμήματος Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα προϊόντα σταφυλής του Ηλέσιον αποδείχθηκαν πολύ ισχυρή ασπίδα για την υγεία.

ΠΗΓΗ:https://outlook.live.com/mail/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.