Τραγωδία στη Βαρυμπόμπη: Τρεις άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο

Τρία άτομα ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, λίγο πριν από τις 05:30, από  αυτοσχέδιο φρέαρ, βάθους περίπου οκτώ μέτρων, σε δασική έκταση στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

Τα θύματα είναι ημεδαποί ηλικίας 45, 50 και 55 χρόνων αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, διακομίστηκαν στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Παραμένει άγνωστο πώς βρέθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή και γιατί είχαν πάει εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες  πιθανόν να έψαχναν στο πηγάδι για θησαυρό. Οι πυροσβέστες εντόπισαν μία αυτοσχέδια σκάλα, με την οποία κατέβαιναν στον πυθμένα του πηγαδιού, ενώ εντόπισαν τη γεννήτρια, την οποία είχαν τοποθετήσει επίσης μέσα στο πηγάδι, ενώ ένας αυτοσχέδιος σωλήνας είχε τοποθετηθεί, για να βγαίνουν τα αέρια.

Όπως όλα δείχνουν, ο θάνατός τους οφείλεται σε ασφυξία, λόγω των αναθυμιάσεων, ενώ στο σημείο, έξω από το πηγάδι βρέθηκαν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι, μόλις είδαν τους τρεις άνδρες να χάνουν τις αισθήσεις τους, ειδοποίησαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, έχουν γίνει τρεις προσαγωγές για το περιστατικό, ενώ για την ανάσυρση τους επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Ολοκληρώθηκε #ανάσυρση 3 ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από φρέαρ, στην περιοχή Φλόγα Βαρυμπόμπης στην Αττική. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.