Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ «Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι»

Το νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το Πτωχευτικό Κώδικα έχε ως πρωταγωνιστεί τον «Κυριάκο που δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι». Αφήνει αιχμές για τα δάνεια της ΝΔ και του Κήρυκα Χανίων, την ώρα που με το νέο πτωχευτικό για χρέη ανεξαρτήτως ποσού θα οδηγούνται φυσικά πρόσωπα σε πτώχευση και εκποίηση περιουσίας.

«Πτωχευτικός Νόμος ΝΔ: Μένουμε Χωρίς Σπίτι» τιτλοφορείται το βίντεο και περιγράφει τι θα υποστεί ο «πρωταγωνιστής» Κυριάκος με το νέο νομοσχέδιο. Προφανώς η επιλογή ονόματος δεν είναι τυχαία. Όπως επισημαίνεται στο τέλος του βίντεο, «ο Κυριάκος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε. Ο Κυριάκος είσαι εσύ».

 

Στο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  Στ. Πέτσας μιλώντας για θράσος.

«Αφού η συζήτηση που ανεύθυνα και καιροσκοπικά προκάλεσαν στη Βουλή κατέληξε σε μπούμερανγκ, αποφάσισαν να ριχτούν στη λάσπη και στις προσωπικές ύβρεις. Και κατρακύλησαν έτσι σε μια νέα πολιτική αθλιότητα.

Η αλήθεια όμως που ξέρουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Τσίπρας έκλεισε τις τράπεζες με το τυχοδιωκτικό δημοψήφισμα, κόστισε 40 δισ. ευρώ στους Έλληνες φορολογούμενους και τους μικρομετόχους με την τρίτη αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, έκανε πάνω από 25 χιλιάδες πλειστηριασμούς κατοικιών και θέσπισε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Έπαιξε τη χώρα στα ζάρια τζογάροντας τη δημόσια περιουσία, τα εισοδήματα και τα σπίτια τωνΕλλήνων. Κι έχει τέτοιο θράσος ώστε ζητάει και τα ρέστα», ανέφερε ο κ. Πέτσας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.