Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μαξίμου για τον κοροναϊό

Δύο είναι οι κύριες πηγές ανησυχίας για τη μετάδοση του κοροναϊού στα αστικά κέντρα, ειδικότερα πρόκειται για τα beach bar, τα club και τα Μέσα Μεταφοράς, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε η περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων καθώς και η επιβολή αυστηρών προστίμων, ενώ θα υπάρξουν παρεμβάσεις στα Μέσα Μεταφοράς.

Μάλιστα κατόπιν συνεννόησης με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνουν ταχύτερες οι συνδέσεις παρά τον Αύγουστο, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Κάτι τέτοιο θα επιχειρηθεί μέσω των πυκνότερων δρομολογίων. Παράλληλα θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι για την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Επιπλέον άνδρες της αστυνομίας θα βρίσκονται 24 ώρες το 24ωρο στο Μετρό για να επιτηρούν εάν οι πολίτες φορούν υποχρεωτικά τη μάσκα.

Από την άλλη πλευρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε την πραγματοποίηση τηλεδιάσκεψης τρεις φορές την εβδομάδα ακόμα και μέσα στον Αύγουστο, ενώ παρότρυνε τους ειδικούς να χτυπήσουν εγκαίρως το καμπανάκι κινδύνου για τη διασπορά του κοροναϊού.

Παράλληλα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο στις επόμενες ενημερώσεις από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να συμμετέχει και λοιμωξιολόγος, Σωτήρη Τσιόδρας.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment