Τη διαγραφή του Κων. Μπογδάνου ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25 για στοχοποίηση νηπίων- Σιωπά η ΝΔ

Τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου που έσπευσε να αναδημοσιεύσει το δημοσίευμα ιστοσελίδας meaculpa.gr, η οποία στοχοποίησε μαθητές και δασκάλα νηπιαγωγείου των Αθηνών, δημοσιεύοντας τα ονόματά τους  ζητούν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25  και καλούν τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα δημοσίευσε τα ονόματα μαθητών και της δασκάλας νηπιαγωγείου των Αθηνών, επειδή μεταξύ των μαθητών υπάρχουν ονόματα που δεν είναι ελληνικά για να «αναδείξει το «δημογραφικό» πρόβλημα της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάρει επίσημα θέση για το ζήτημα, παρά τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Μετά την κατακραυγή, το σάιτ αφαίρεσε από το άρθρο την λίστα που περιλάμβανε τα ονόματα των μικρών μαθητών -χωρίς καν να καλύψει τα ονόματά τους.

MeaCulpa.gr@MeaCulpagr
Όταν γίνονται λάθη, πρέπει να διορθώνονται. Κατά τη βραδινή αποψινή βάρδια δημοσιεύθηκε εκ παραδρομής ένας κατάλογος που είχε μεν εμφανιστεί και κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως δεν έχει θέση σε ενημερωτικό μέσο. Άμεσα αποσύρθηκε όταν το ατόπημα έγινε αντιληπτό.

Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε ανάρτησή του προσπάθησε να τα «μαζέψει» υποστηρίζοντας  ότι «χθες έγινε ένα λάθος» που «διορθώθηκε» και «τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού».

constantinosbogdanos @bogdanosk
Χθες έγινε ένα λάθος, που διορθώθηκε και υπήρξε απολογία. Το δε σάιτ, που δεν μου ανήκει, σήμερα διέκοψε τη συνεργασία με τον υπεύθυνο για αυτό. Το δικό μου σφάλμα υπήρξε ότι έκανα ένα RT που δεν έλεγξα, πιστεύοντας ότι το δημοσίευμα είχε αλλάξει.Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.

 Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Εχθές το βράδυ  ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μπογδάνος αναπαρήγαγε δημοσίευμα από  γνωστή ακροδεξιά ιστοσελίδα, το οποίο στην αρχική του μορφή δημοσίευσε ονόματα μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας. Πρόκειται για μια εγκληματική και φρικιαστική ενέργεια που έχει ως αποτέλεσμα να στοχοποιήσει μικρά παιδιά υποκινώντας πράξεις βίας εναντίον τους» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για όλα αυτά, αφού έχει μετατρέψει την κυβέρνηση του σε κυβέρνηση του ΛΑΟΣ και των αρνητών του Ολοκαυτώματος.Το μόνο που έχει να κάνει ο κ. Μητσοτάκης αν δεν καλύπτει αυτές τις φασιστικές πρακτικές είναι να πει πως βρέθηκε στα χέρια του βουλευτή του η λίστα με τα προσωπικά δεδομένα νηπίων και στη συνέχεια να τον διαγράψει» .

Από την πλευρά του, το ΜέΡΑ25 αναρωτιέται αν «ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να έχει στις τάξεις του κόμματος και της Κυβέρνησης του, Βουλευτές που αναπαράγουν τέτοιου τύπου τρισάθλιες και μισάνθρωπες πρακτικές»

 Η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25

Ανάρτηση της σελίδας mea culpa, της οποία μέχρι πρότινος ήταν ιδιοκτήτης, με την ιδιοκτησία πλέον να ανήκει στη γυναίκα του, έκανε ο Κυβερνητικός Βουλευτής κ. Μπογδάνος αναπαράγοντας φρικιαστικά, χρυσαυγήτικα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα ο Κυβερνητικός Βουλευτής αναπαρήγαγε τρισάθλιο δημοσίευμα της μέχρι πρότινος ιστοσελίδας του με τίτλο: «σοκαριστικός κατάλογος μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας», το οποίο καταδείκνυε πληθώρα ονομάτων χωρίς ελληνική ρίζα.Μετά την κατακραυγή μέχρι και η σελίδα κατέβασε τις ρατσιστικές αυτές λίστες της ντροπής, χωρίς βέβαια να δημοσιοποιήσει, ως όφειλε, ότι έκανε αλλαγές στο δημοσίευμα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Κυβερνητικός Βουλευτής να απειλεί με αγωγές και μηνύσεις δημοσιογράφους και πολίτες, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι οι λίστες (που αρκετοί χρήστες έχουν φωτογραφίσει και αποθηκεύσει) δεν δημοσιεύτηκαν.Φαίνεται πως ο κ. Μπογδάνος «σοκαρισμένος» με την παρουσία μεταναστόπουλων στα νηπιαγωγεία, μαζί με την μέχρι πρότινος ιστοσελίδα του και πλέον σελίδα της γυναίκας του, αναπαράγει ευθέως ρατσιστικές και χρυσαυγήτικες πρακτικές που μας θυμίζουν αηδιαστικά την στοχοποίηση, τα πογκρόμ και τα τάγματα εφόδου της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.Ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει να έχει στις τάξεις του κόμματος και της Κυβέρνησης του, Βουλευτές που αναπαράγουν τέτοιου τύπου τρισάθλιες και μισάνθρωπες πρακτικές; Τέτοια είναι η κατάντια πια της υποτιθέμενης ως “φιλελεύθερης παράταξης”; Η υπόθαλψη φασιστοειδών;

Αναμένουμε την διαγραφή και απομάκρυνση του κ. Μπογδάνου από τη ΝΔ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.