ΣΥΡΙΖΑ: Πρόβα καταστολής από την κυβέρνηση – Να αποπεμφθεί ο Χρυσοχοΐδης

Ως «πρόβα των σχεδίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιστάσεων» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ το όργιο καταστολής κατά διαδηλωτών την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που ψηφιζόταν στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις.

«Η ακραία καταστολή που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέναντι σε ειρηνικούς διαδηλωτές αποτελεί πρόβα των σχεδίων της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση των κοινωνικών αντιστάσεων το προσεχές διάστημα.

»Οι αθλιότητες αυτές είχαν ως μοναδικό στόχο να διαλύσουν τη μαζική συγκέντρωση που ήταν σε εξέλιξη. Και, βεβαίως, ο οργανωτής αυτής της προβοκατόρικης επιχείρησης είναι ο ίδιος ο Μ. Χρυσοχοΐδης», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, απαιτώντας από τον πρωθυπουργό να αποπέμψει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Απαιτούμε από τον κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει τώρα τον υπουργό του. Σε διαφορετική περίπτωση, φέρει ο ίδιος ακέραια την ευθύνη για την αντιδημοκρατική εκτροπή που εκτυλίχτηκε στο κέντρο της Αθήνας».

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment