ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Φουρθιώτη: Όσο δεν απαντά ο Κ. Μητσοτάκης, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σε ανακοίνωση του για την υπόθεση Φουρθιώτη, αφού έκανε λόγο για «ένα ατελείωτο θέατρο του παραλόγου», σημείωσε πως «όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης» στα ερωτήματα για το «ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του Μένιου Φουρθιώτη είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές», «τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει».

«Οι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστούν οι δεσμοί τους με τον κ. Φουρθιώτη, όσο αποκαλύπτονται μέχρι και καταγγελίες για συμβόλαια θανάτου», σημειώνει παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ζούμε ένα ατελείωτο θέατρο του παραλόγου: Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακάλυψε τώρα ότι η υπόθεση Φουρθιώτη είναι “εξαιρετικά δυσώδης”.  Ο ίδιος που επί υπουργίας του είχαν αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει. Οι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστούν οι δεσμοί τους με τον κ. Φουρθιώτη, όσο αποκαλύπτονται μέχρι και καταγγελίες για συμβόλαια θανάτου.

Ωστόσο το ερώτημα, το οποίο έθεσε εκ νέου σήμερα και ο κ. Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη, παραμένει, ένα μήνα μετά τις πρώτες αποκαλύψεις. Ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές; Όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει». ​

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.