Συνάντηση μνήμης για τον Μανώλη Γλέζο

Πλήθος κόσμου τίμησε τον αγωνιστή της Αριστεράς αφήνοντας ένα λουλούδι στον τάφο του, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το Eθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ): «Πέρασαν κιόλας τρεις μήνες που ο αγαπημένος μας Μανώλης δεν είναι πια κοντά μας. Εμείς και η οικογένεια του  απευθύνουμε  ανοιχτή πρόσκληση σε όσους «ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν με τη φυσική τους παρουσία τη μέρα της κηδείας του και δεν μπόρεσαν λόγω των περιοριστικών μέτρων, εκείνους που θέλουν να του πουν από κοντά ότι δεν τον έχουν ξεχάσει, εκείνους που θέλουν να του δώσουν μια κρυφή υπόσχεση για τη συνέχιση των αγώνων του και των οραμάτων του».

Για τον Μανώλη μίλησε ο Λαοκράτης Βάσσης,  η Μάνια Παπαδημητρίου διάβασε ποιήματά του και ο  Γιάννης Ζευγώλης έπαιξε με το βιολί του τους αγαπημένους Απεραθίτικους σκοπούς.

Παρών στη συνάντηση έδωσαν άνθρωποι από τον χώρο της πολιτικής, της τέχνης, αλλά και πλήθος απλού κόσμου. Στο Α Νεκροταφείο βρέθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος άφησε ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο μνήμα του Μανώλη Γλέζου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment