Σοκ στο Διόνυσο: Πυροβόλησε τον προϊστάμενο ύδρευσης του Δήμου για υποτιθέμενη διαρροή στο σπίτι του!

Το θάνατο από τις σφαίρες ενός 77χρονου, βρήκε ένας 53χρονος δημοτικός υπάλληλος στον Διόνυσο, ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος ύδρευσης του δήμου. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, είχε επισκεφθεί αρκετές φορές το αμαξοστάσιο του δήμου και παραπονιόταν για διαρροή που είχε το σπίτι του. Υπάλληλοι είχαν ελέγξει την καταγγελία αλλά δεν είχαν διαπιστώσει διαρροή ενώ για τη διαμάχη είχε ενημερωθεί ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Διονύσου.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Κααφατέλης δήλωσε συντετριμμένος για το γεγονός και πρόσθεσε ότι όλη η κοινωνία του Δονύσου είναι σε κατάσταση σοκ.  Όπως ανέφερε,  ο  82χρονος δράστης ήταν γνωστός για την ανισόρροπη και  αψυχολόγητη συμπεριφορά του στην περιοχή κι είχε δώσει δείγματα και στο παρελθόν.

Το έγκλημα έλαβε χώρα στο υπαίθριο πάρκινγκ του δήμου Διονύσου όταν ο δράστης πλησίασε και πυροβόλησε  θανάσιμα τον 55χρονο. Μετά τους πυροβολισμούς εξαφανίστηκε ωστόσο στην πορεία παραδόθηκε σε περιπολικό που τον αναζητούσε στην  περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment