Σε απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας καταγγέλοντας μεθοδεύσεις του υπουργείου απέναντι του

Απεργία πείνας  ξεκινάει ο Δημήτρης Κουφοντίνας καταγγέλλοντας «Πρωτοφανή μεθόδευση» απέναντί του καθώς στην μιάμιση ώρα που διήρκεσε η μεταγωγή του από την Κασσαβέτεια στο Δομοκό, φαίνεται ότι μετατάχθηκε και στον Κορυδαλλό «για να φαίνεται ότι τηρήθηκε αυτό που απαιτούσε ο φωτογραφικός νόμος για τις αγροτικές φυλακές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κρατούμενος μετήχθη εν μέσω πανδημίας από τις φυλακές αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας στις φυλακές Δομοκού, παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με το νόμο που ψηφίστηκε από την παρούσα κυβέρνηση, προβλεπόταν να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς όταν ένας κρατούμενος δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις για να παραμείνει στις αγροτικές φυλακές και στην Κ.Α.Υ.Φ. «επαναμετάγεται στο κατάστημα κράτησης από το οποίο αρχικά μετήχθη».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουφοντίνα:

Το έγγραφο του υπουργείου που μου γνωστοποιήθηκε χθες, αποκαλύπτει την πρωτοφανή του μεθόδευση απέναντί μου, καθώς ,σύμφωνα με αυτό, στην μιάμιση ώρα που διήρκεσε η μεταγωγή μου από την Κασσαβέτεια στο Δομοκό, όπου και όπως απαιτούσε η εγχώρια Φαμίλια , φαίνεται ότι μετάχθηκα και στον Κορυδαλλό, για να φαίνεται ότι τηρήθηκε αυτό που απαιτούσε ο φωτογραφικός νόμος για τις αγροτικές, που έφτιαξαν για να με εκτοπίσουν από αυτές.

Πλήρης εξευτελισμός του κράτους δικαίου, για το οποίο φλυαρούν, πλήρες κουρέλιασμα των ίδιων τους των νόμων. Όμως, δεν πρόκειται μόνο για μεθόδευση εξόντωσης ενός πολιτικού κρατούμενου. Ούτε απλά για το χάιδεμα της πιο ακροδεξιάς της τάσης, από μια ολοένα και πιο ακροδεξιά κυβέρνηση. Πρόκειται για την προσπάθεια να συντρίψουν ένα πρόσωπο, όχι γι αυτό που είναι, αλλά για αυτό που σηματοδοτεί , με την άρνηση του να υποκύψει στις αφόρητες πιέσεις που το σύστημα του ασκεί , όπως ζητούσαν επίμονα και πρόσφατα στη Βουλή οι εκπρόσωποι της οικογένειας και ο εκλεκτός της Πρεσβείας.

Μετά τα όσα απροκάλυπτα γίνονται και όσα κυνικά αποκαλύπτονται στον πόλεμο εναντίον μου, η απεργία πείνας αποτελεί πια ζήτημα προσωπικής συνέπειας και ατομικής αξιοπρέπειας .

Αφού επιμένουν στο νόμο που τόσο προκλητικά μηχανεύτηκαν, οφείλουν να τον εφαρμόσουν, τουλάχιστον αυτόν , και να με ξαναφέρουν στο υπόγειο του Κορυδαλλού, στην ειδική πτέρυγα που έκτισε ο ίδιος ο υπουργός της καταστολής, ο Μ.Χρυσοχοίδης, για θάψει την 17Ν , και όπου πέρασα τα 16 από τα 18 χρόνια που είμαι στη φυλακή.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment