Πορεία βουλευτών του ΜέΡΑ 25 έξω από το Πολυτεχνείο- Δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη

Στην Πατησίων, έξω από το Πολυτεχνείο έφτασε με μία μικρή πορεία ο επικεφαλής του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης, μαζί με τους έξι ακόμα βουλευτές του κόμματος Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ 25 έφτασε στην κεντρική είσοδο με μάσκες και αποστάσεις  ασφαλείας κρατώντας πλακάτ, στα οποία ήταν γραμμένα συνθήματα για τη Δημοκρατία. 

Δήλωση Γιάνη Βαρουφάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

«Είμαστε εδώ εκ μέρους των γιατρών και νοσηλευτών τους οποίους η κυβέρνηση φιμώνει την ώρα που ψεύδεται για την ενίσχυσή τους.

Είμαστε εδώ εκ μέρους μαθητών και δασκάλων τους οποίους η κυβέρνηση έχει αφήσει στην τύχη τους.

Είμαστε εδώ εκ μέρους όσων το μόνο που έχουν να προσμένουν, όταν με το καλό υποχωρήσει η πανδημία, είναι ο πλειστηριασμός των σπιτιών και μαγαζιών τους.

Είμαστε εδώ για όλους που υποφέρουν την ώρα που η αρπακτική ολιγαρχία ακονίζει να μαχαίρια και τα πιρούνια της.

Είμαστε εδώ εκ μέρους της Νεολαίας και των μελών μας που μας άκουσαν και έμειναν σπίτι τους σήμερα, επιτρέποντάς μας να τους εκπροσωπήσουμε με συμβολική πορεία 7 βουλευτών μας του Ν. Αττικής εναντίον στην Ορμπανοποίηση της Ελλάδας – σεβόμενοι πλήρως τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό.

Τέλος, είμαστε εδώ γιατί η Πορεία του Πολυτεχνείου έχει αναδειχθεί στη διαχρονική ευκαιρία των Ελληνίδων και των Ελλήνων να εναντιώνονται σε όλα εκείνα που πλήττουν την Δημοκρατία, την Παιδεία, την Ελευθερία και, εν τέλει, την Αξιοπρέπεια μας».

Γιάνης Βαρουφάκης

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.