Οι Κ.Ο.Τ.Ε.Σ στηρίζουν ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Τη στήριξη τους στο ΚΚΕ ανακοίνωσε το κόμμα (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου το κίνημα ΚΟΤΕΣ συγκέντρωσε 11.514 ψήφους και τερμάτισε 24ο στην εκλογική αναμέτρηση με ποσοστό 0,20%.

Οι Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση, (Κ.Ο.Τ.Ε.Σ.) είναι ελληνικό πολιτικό κόμμα, το οποίο πήρε πρώτη φορά μέρος στις βουλευτικές εκλογές του 2009 και υπεραμύνεται των δικαιωμάτων των καπνιστών. Το κίνημα έχει 15.000 μέλη με πρόεδρο τον Νικο Λούβρο έχει έδρα ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Μότο του κινήματος ΚΟΤΕΣ είναι η φράση «Αισθητική και Φαντασία».

Όπως είπε ο Νίκος Λούβρος στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου, σε προεκλογικήσσυνέντευξη στο Mega «το κόμμα κανονικά θα έπρεπε να λέγεται “Κατατρεγμένοι όλων των εθνών ενωθείτε”, αλλά δεν θα περνούσε στον Άρειο Πάγο».

«Το 2009 είχα κατέβει μόνος μου στην Α’ Αθηνών. Μετά βοήθησα τον Καμίνη να βγει δήμαρχος, αλλά ευχαριστώ δεν άκουσα βέβαια. Το 2019 ήμουν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών και πήρα 3.500 σταυρούς και τώρα κατεβαίνω μόνος μου», είπε ο κ. Λούβρος.

Απαντώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και στην Μαρία Αναστασοπούλου, ο Πρόεδρος του κόμματος είπε «Θέλω να πετύχω αισθητική και φαντασία. Σήμερα στην πολιτική η φαντασία είναι “προστατευόμενο είδος”».

Το κόμμα ΚΟΤΕΣ έχει τύχει μεγάλης προβολής στο εξωτερικό, καθώς όπως είπε ο Πρόεδρος του, «Ήταν το πρώτο κόμμα παγκοσμίως που ήταν υπέρ του τσιγάρου και μας παρουσίασαν πολλά μεγάλα διεθνή ΜΜΕ». Το κόμμα το 2009 κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης του Νόμου Αβραμόπουλου περί απαγόρευσης του καπνίσματος, μια πράξη που του έδωσε σημαντική δημοσιότητα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.