Ν.Σταυρογιάννης: Δεν διαγράφουν την συνείδηση μου! Δηλώσεις στήριξης από ΑΝ.ΕΛ. και Ν. Νικολόπουλο

Σκληρή απάντηση έδωσε σήμερα ο Ανεξάρτητος πλέον Βουλευτής Φθιώτιδας Νίκος Σταυρογιάννης για τη διαγραφή του από την Κ.Ο της ΝΔ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μιλαεί για ασυνέπεια του Α. Σαμαρά όσον αφορά τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τον καλεί να αλλάξει πολιτική. Δηλώσεις στηριξής προς το Ν. Σταυρογιάννη, είχαμε σήμερα από τον Πολιτευτή Φθιώτιδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάση Γαλάνη αλλά και από τον Ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο
Δείτε την ανακοίνωση
Με τις διαγραφές δεν λύνεις τα προβλήματα αξιοπιστίας και συνέπειας και κυρίως δεν αντιμετωπίζεις το σύνθετο και μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα και τα τρομακτικά αδιέξοδα που βιώνει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτά προσδιόρισα και επεσήμανα στη συνέντευξή μου, υπενθυμίζοντας όσα υποστηρίζαμε από την εποχή του πρώτου μνημονίου. Ότι τα μέτρα αυτά είναι άδικα, σκληρά και συγχρόνως αναποτελεσματικά και αποτυχημένα. Κάποιοι μέσα σε λίγους μήνες, το ξέχασαν και διαπραγματεύονται με τους εκπροσώπους των δανειστών μας περικοπές και μέτρα που ξέρουν πως θα χειροτερέψουν την κατάσταση και ότι δεν θα έχουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Δεσμευτήκαμε για επαναδιαπραγμάτευση σε πολιτικό επίπεδο, αποδεχόμενοι τους δημοσιονομικούς στόχους του προγράμματος, αλλά με άλλο μείγμα πολιτικής. Και είχαμε προτείνει συγκεκριμένα μέτρα (Ζάππειο 1,2). Όλα αυτά τα ξέχασαν και αποφάσισαν τη συνέχιση της ίδιας κοινωνικά άδικης και οικονομικά αποτυχημένης πολιτικής.
 Με διέγραψαν γιατί δεν μπορώ να τους ακολουθήσω στις οβιδιακές μεταμορφώσεις τους. Ας είναι, όλοι κρινόμαστε και οι πολίτες απαιτούν συνέπεια λόγων και έργων από όλους μας, και όχι ψεύτικες υποσχέσεις προεκλογικά και άλλη πολιτική μετεκλογικά. Ειλικρινά εύχομαι να κάνω λάθος πολιτική εκτίμηση, αλλά η κοινωνία βράζει. Η αίσθηση της κοινωνικής αδικίας σε βάρος των ασθενέστερων, που επιτείνεται από τις αποκαλύψεις για τις ποικιλώνυμες λίστες και τη συνέχιση της προστασίας όλου του «συστήματος παρακμής», που ευθύνεται γιατί φτάσαμε ως εδώ, θα πυροδοτήσει την κοινωνική έκρηξη με απρόβλεπτες συνέπειες για τη χώρα και την κοινωνία.
Αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν και να το προλάβουν, αλλάζοντας πολιτική, δίνοντας ελπίδα και προοπτική, λέγοντας όλη την αλήθεια στους πολίτες, επιμερίζοντας δίκαια τα βάρη αφού πρώτα πληρώσουν οι κλέφτες και οι επίορκοι.
Θα συνεχίσω να υποστηρίζω τις απόψεις και τις θέσεις μου υπηρετώντας με συνέπεια αρχές και αξίες που πιστεύω. Γι’ αυτό και καμιά απόφαση πειθαρχικού οργάνου δεν μπορεί να με διαγράψει πραγματικά και μάλιστα με άνωθεν εντολή από όσα υπηρέτησα αδιάλειπτα και με συνέπεια τόσα χρόνια

Δήλωση από τους Ανεξάρτητους Έλλήνες

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον τελευταίο κάβο .

Όμως τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης των προθύμων, η ταφόπλακα της ελληνικής κοινωνίας ,πέφτουν σε κυματοθραύστη .Χθες ο Νίκος Νικολόπουλος , σήμερα ο Νίκος Σταυρογιάννης , αύριο …..?

Χαιρετίζω τη στάση του Ρουμελιώτη βουλευτή .

Αναμένω την κίνηση .

 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αθανάσιος Α. Γαλάνης

Πολιτευτής Φθιώτιδας   

Δήλωση του Νίκου Νικολόπουλου

«Ακόμα μία… δημοκρατική διαγραφή από τη ΝΔ έγινε γνωστή χθες. Δεν μου κάνει εντύπωση. Αντίθετα, ήταν θέμα χρόνου πότε θα συνέβαινε και είναι θέμα χρόνου, πότε θα συμβεί και η επόμενη, και η επόμενη, και η επόμενη…

Ο Α. Σαμαράς και ο σημερινός ηγετικός πυρήνας τριγύρω του, αποδεικνύουν ότι επιθυμούν την μετατροπή του κόμματος σε… πριβέ κλαμπ άφωνων και επιλησμόνων.

Αποδεικνύουν περίτρανα, ότι απλά εκμεταλλεύτηκαν τους πολίτες και τα στελέχη αυτής της μεγάλης λαϊκής παράταξης, φορώντας τον μανδύα του πατριωτισμού και της αντίστασης στην επέλαση της τρόικας και της ύφεσης, μόνο και μόνο για να αναρριχηθούν στην εξουσία, ώστε να ξαναμοιράσουν τα ιμάτια της χώρας στους ίδιους που επί δεκαετίες τα μοιράζονται, ακόμα και αν είναι να οδηγήσουν τον λαό στις χειρότερες μέρες φτώχειας που έζησε ποτέ.

Τίποτα δεν πρέπει να κάνει εντύπωση και στους πολίτες, οι οποίοι πλέον κατάλαβαν, όσα ίσως δεν καταλάβαιναν, όταν στις 9 Ιουλίου 2012 ανακοίνωσα την παραίτησή μου από την θέση του υφυπουργού Εργασίας.

Είμαι βέβαιος, ωστόσο, πως η ώρα που ο λαός θα… διαγράψει άπαξ δια παντός τους νέους καπηλευτές των ελπίδων του, δεν είναι πολύ μακριά. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Και μόλις ξεκίνησαν…»

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment