Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Στα ράντζα οι κοινοί θνητοί, εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα οι VIP

Την ώρα που εκατοντάδες ασθενείς στοιβάζονται σε ράντζα στα νοσοκομεία, με το ΕΣΥ να τελεί υπό διάλυση, ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ζητάει να περιθάλψουν κατά «απόλυτη προτεραιότητα» τους VIP επισκέπτες της χώρας για τον τελικό του Conference League, στον οποίο θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός με τη Φιορεντίνα.

Την αποκάλυψη έκανε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) που έφερε στη δημοσιότητα το σχετικό έγγραφο.

«Είσαι εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος, κανονικός άνθρωπος; αν αρρωστήσεις κάτω αριστερά, στην εικόνα, σε φορείο μαζί με άλλους ποιος ξέρει πόσους ασθενείς, σα σαρδέλα παστωμένος στο ΤΕΠ περιμένοντας ώρες να εξεταστείς με το προσωπικό να κάνει ακροβατικά για να μπορέσει να σε προσεγγίσει. Αν είσαι vip, πλούσιος, θεατής του τελικού ποδοσφαίρου απ τους λίγους και κάτοικος ακριβών ξενοδοχείων του κέντρου κάτω δεξιά στην εικόνα. Ευαγγελισμός μόνο για σένα. Κατά προτεραιότητα (άσχετα του τι έχεις) και με το προσωπικό (αυτό το ίδιο εξουθενωμένο που τις άλλες μέρες κάνει ακροβατικά) σε τριήμερη ετοιμότητα ασχέτως αν έχει να πάρει ρεπό η άδεια μήνες, η αν έχει κάνει απανωτές εξοντωτικές εφημερίες» σημειώνει η ΟΕΝΓΕ και προσθέτει:

«Δυο εικόνες χίλιες  λέξεις. Για την πλέμπα ράντζα και αναμονές, για τους προύχοντες δημόσια νοσοκομεία σε prive λειτουργία, κατά προτεραιότητα και με ξεχωριστή καταγραφή γιατί έτσι αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας τα πράγματα. Αυτούς υπηρετούν και γι αυτούς δουλεύουν. Τα υπόλοιπα περί δημόσιας δωρεάν υγείας για όλους είναι για λαϊκή κατανάλωση. Ντροπή!».

❌ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΙ: Οι κοινοί θνητοί αναμονή και ταλαιπωρία, οι VIP εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα
Σ’ επείγον έγγραφο που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, αναφέρεται: «Εν όψει της διεξαγωγής του τελικού του CONFERENCE CUP στην OPAP ARENA στις 29/05/2024 σας ενημερώνουμε ότι το Νοσοκομείο τίθεται σε 24ωρη ετοιμότητα κατά τις 28, 29, και 30/05/2024 , για την αντιμετώπιση των VIP (διαπιστευμένων και φιλάθλων) που θα διαμένουν στα Ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρετάνια», «Grand Hyatt» και «Marriot Athens». Τα περιστατικά τα οποία θα προσέλθουν θα πρέπει να καταγράφονται σε ξεχωριστή λίστα στο Γραφείο Κινήσεως και θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέτασή τους και διεξαγωγή όλων των απαραίτητων εξετάσεων, εφόσον χρειαστεί.
Η πλέμπα σε ράντζα στους διαδρόμους, σε λίστες για χειρουργεία μήνες μετά, σε ουρές αναμονής για ώρες και η ελιτ θα εξυπηρετείται κατά προτεραίοτητα. Χυδαίος διαχωρισμός που επαναφέρει με τον πιο καταφανή τρόπο την ταξική μεροληψία ακόμα και στην περίθαλψη.
ΝΤΡΟΠΗ!
Το @Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση ζητώντας να αποσυρθεί η άθλια αυτή οδηγία:
νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.