Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη- Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα  γυναικοκτονιών στη χώρα μας….Μουδιασμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Κρήτης τις εξελίξεις γύρω από τη νέα γυναικοκτονία, με θύμα μια 56χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της σε χωριό του Ρεθύμνου.

Η γυναίκα φέρεται να ζήτησε από τον 60χρονο σύζυγό της να χωρίσουν και εκείνος αντέδρασε κόβοντας της το λαιμό….

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το περιστατικό σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες περίπου στις 10:30 το πρωί της Κυριακής (31/07), στο χωριό Άνω Μαλάκι του Δήμου Ρεθύμνου, όταν o 60χρονος σύζυγος, μετά από καβγά που προηγήθηκε, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη γυναίκα του, καταφέρνοντας της μαχαιριές στον λαιμό.

Ο ίδιος λίγη ώρα αργότερα, σ΄ύμφωνα με πληροφορίες  πήρε τηλέφωνο τον γιο του και του ανέφερε ότι σκότωσε τη μητέρα του.

Ο γιος του ζευγαριού πήρε το 100 και ανέφερε πως «ο πατέρας μου σκότωσε τη μητέρα μου».

Μετά την άγρια δολοφονία οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 60χρονου. Ωστόσο ο δράστης,  πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Ρεθύμνου και παραδόθηκε με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν. Ο γυναικοκτόνος επέδειξε πού άφησε το μαχαίρι το οποίο και κατάσχεσαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του.

Η οικογένεια έχει τέσσερα παιδιά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως την νεκρή μητέρα του εντόπισε ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που είχε φύγει πριν λίγα λεπτά από το σπίτι και επέστρεψε, ο οποίος ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ο ιατροδικαστής Κρήτης, Σταμάτης Μπελιβάνης, αναμένεται να μεταβεί από τα Χανιά στο νεκροτομείο Ρεθύμνου και πρόκειται να διενεργήσει  νεκροψία – νεκροτομή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι στιγμές χαράς διαδέχθηκαν άμεσα τις στιγμές απόγνωσης, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες, η οικογένεια πάντρεψε το ένα από τα παιδιά της. Παράλληλα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το ζευγάρι έμοιαζε φιλήσυχο και δεν είχαν δώσει αφορμές κατά το παρελθόν.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.