Καλαμάτα: 3 εργαζόμενες νεκρές από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε ταβέρνα

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας την ανείπωτη τραγωδία  σε ταβέρνα της πόλης, όπου έμελλε να  καούν ζωντανές τρεις γυναίκες, την ώρα που εργάζονταν.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην γεμάτη από κόσμο ταβέρνα «Διόνυσος»  από διαρροή σε φιάλη υγραερίου .

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος του επιχειρηματία επιχείρησε να αλλάξει μια φιάλη υγραερίου στην κουζίνα του καταστήματος.Την ώρα της αλλαγής σημειώθηκε έκρηξη με τις φλόγες να φτάνουν τα έξι μέτρα, εγκλωβίζοντας τις τρεις εργαζόμενες στην κουζίνα. Πρόκειται για δυο εργαζόμενες ηλικίας 53 και 46 ετών καθώς και για την σύζυγο του ιδιοκτήτη, 53 ετών. Η 46χρονη είναι μητέρα 4 παιδιών.

Ο ιδιοκτήτης προσπαθούσε   με κάθε τρόπο προκειμένου να τις σώσει. Καθώς δεν μπορούσε να μπει στην κουζίνα προσπάθησε να γκρεμίσει τον τοίχο. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να δει τις τρεις γυναίκες να καίγονται ζωντανές μπροστά στα μάτια του…

Δείτε την συγκλονιστική φωτογραφία που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook η τηλεόραση «Μεσόγειος». Από το κτίριο ξεπηδά μια τεράστια πύρινη γλώσσα και πυκνός καπνός, ενώ φαίνεται ένας άνδρας να απομακρύνεται τρομαγμένος.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.