«Δεν είναι αθώοι, οι Nαζί στη φυλακή». Το μήνυμα που κατακλύζει το διαδίκτυο

Το σύνθημα:«Δεν είναι αθώοι, οι Nαζί στη φυλακή» έχει πλημμυρίσει το facebook τις τελευταίες ώρες, και έχει αναπτύξει τεράστια δυναμική  με όλο και περισσότερους χρήστες να το προσθέτουν στο προφίλ τους εν όψει της ανακοίνωσης της δικαστικής απόφασης για την Χρυσή Αυγή.  

Το σύνθημα εμφανίζεται εδώ και καιρό σε όλες τις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο Αθηνών, όπου και πραγματοποιήθηκε η πολύκροτη δίκη. «Δεν είναι αθώοι» έγραφαν τα πανό των φίλων του Παύλου Φύσσα, όπως και το πλακάτ που κρατούσε η μητέρα του  Μάγδα Φύσσα, πολλές από τις εφιαλτικές μέρες που κράτησε η δίκη.

Όλο αυτό το τεράστιο κύμα μοιάζει περισσότερο σαν διαμαρτυρία όλου του σκεπτόμενου κόσμο για τους ναζί δολοφόνους  απαιτώντας με αυτόν τον τρόπο να καταδικαστεί η Χρυσή Αυγή, η ηγετική της ομάδα και οι φυσικοί αυτουργοί των δολοφονικών επιθέσεων.

Σύμφωνα με τη σελίδα της καμπάνιας στο facebook, αποτελεί μια πρωτοβουλία ανθρώπων από διαφορετικούς κοινωνικούς, επαγγελματικούς και κινηματικούς χώρους. Έχει σαν στόχο να ασκήσει την μέγιστη δυνατή πίεση για πλήρη ανατροπή της αθωωτικής – κατ ουσία – πρότασης της εισαγγελέως Αδαμαντία Οικονόμου και την βαριά καταδίκη όλων των κατηγορουμένων στην δίκη της Χρυσής Αυγής για αυτό που στην πραγματικότητα έχει αποδειχτεί ότι είναι: μια ναζιστική εγκληματική συμμορία που υποδύεται το νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.