Βόμβα Λοβέρδου στο ΚΙΝΑΛ: Συγκυβερνάμε με τη ΝΔ!

«Βόμβα» στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, έριξε ο βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος, αφού σε σχόλιό του στο twitter, αναφέρει ότι το κόμμα του συγκυβερνά με τη ΝΔ, αφήνοντας μάλιστα αιχμές αφού πρόσθεσε «αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε».

Συγκεκριμένα με αφορμή την πρόταση της Άννας Διαμαντοπούλου από τον πρωθυπουργό για τη θέση του γγ του Ο.Ο.Σ.Α, ο Ανδρέας Λοβέρδος έγραψε: «Η Άννα προτείνεται από τον Κυριάκο για ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α. Τελικά συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε».

Αντιδρώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε: «Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και “με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε”. Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;».

Ο ίδιος ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν ο πρώτος που έσπευσε να δώσει απάντηση αν και επί της ουσίας δεν απάντησε στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού είπε: «διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτήθηκα ποιος είναι ο εκπρόσωπος τύπου. Όταν όμως πήρα τη σχετική πληροφορία, αντιλήφθηκα ότι δεν χρειάζεται απάντηση».

Από πλευράς κόμματος, η απάντηση που δόθηκε από την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα, δημιούργησε περισσότερα ερωτήματα από ότι έλυσε, αφού στο σχόλιο της απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι στον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Με την ίδια λογική συγκυβερνούσαμε και μαζί σας; Όταν το μισό Υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης #ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν πρώην ΠΑΣΟΚ; Δεν νομίζω!», είπε συγκεκριμένα.

 

 

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.