Βιασμός από ιερέα: Στο φως η σοκαριστική κατάθεση της ανήλικης για όσα έζησε

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες του  ανήλικου κοριτσιού κατά 37χρονου ιερέα, για συστηματικό βιασμό της από το 2019 .Εις βάρος του ιερέα ασκήθηκε ποινική δίωξη και για το αδίκημα της πορνογραφίας,- Στο φως δεύτερη καταγγελία 19χρονης για ανήθικη πρόταση από τον ιερέα.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, στην κατάθεση που έδωσε στις 9 Νοεμβρίου του 2021, η ανήλικη μαθήτρια περιγράφει όσα φρικτά βίωσε, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου».

Η ίδια, σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, αναφέρει: «Όταν άρχισα να πηγαίνω στο λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δεν θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κοροναϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου».

Σύμφωνα με τις τις πληροφορίες που δημοσιεύονται, βάσει της καταγγελίας, ο 37χρονος ιερέας, αφού την απομόνωσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά, της είπε: «Ωραία, τώρα ήρθε η ώρα, να σε εξετάσω, και στο άλλο κομμάτι».

Η ανήλικη στην κατάθεσή της αποκαλύπτει, ακόμα: «Έκανε αυτή την κίνηση και νόμιζα ότι θα μου κοπεί η ανάσα και ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, και του έκανα έτσι στο πόδι για να με αφήσει. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, ενώ αυτός συνέχιζε να κάνει αυτό το πράγμα, ευτυχώς που μετά τον ξαναπήρε η γυναίκα του».

Πηγή:https://www.ertnews.gr/

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.