Πρωτιά για τον Αχ. Καραμανλή στις Σέρρες. Τις πταίει;

Ούτε το έγκλημα  των Τεμπών,  ούτε η κρίση ακρίβειας και η φτωχοποίηση πλατιών λαϊκών στρωμάτων, ούτε το σκάνδαλο των υποκλοπών, ούτε οι πλειστηριασμοί, ούτε η τραγωδία στη Β. Εύβοια επέφεραν την παραμικρή εκλογική φθορά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που μοιάζει πλέον ανεξέλεγκτη με ότι αυτό συνεπάγεται για την ελληνική κοινωνία.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα :

Ο Κώστας Α. Καραμανλής, η παραίτηση του οποίου από την θέση του υπουργού Μεταφορών, μετά την τραγωδία των Τεμπών, δεν τον εμπόδισε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, εκλέγεται και πάλι πρώτος στις Σέρρες με 12.000 ψήφους. Σαν μα μην υπήρξαν ποτέ οι 57 ψυχές που χάθηκαν….

Πρωτιά και του Παναγιώτη Καππάτου στην Κεφαλλονιά. Υπενθυμίζεται ότι το 2020 ο γαλάζιος πολιτευτής, εκπροσώπησε στο δικαστήριο τράπεζα σε απόπειρα πλειστηριασμού λαϊκής κατοικίας εργαζόμενης, που αποδεδειγμένα αδυνατούσε να αποπληρώσει το δάνειο της.

Τις πταίει; Φταίει το κεφάλι το ξερό μας, φταίει ο Θεός που μας μισεί;

Ας είναι  η επόμενη μέρα , η απαρχή  ενός γόνιμου προβληματισμού και αυτοκριτικής για όλα τα κόμματα της Αριστεράς – ακόμη και  αυτά που επιχαίρουν για μια μικρή αύξηση των ποσοστών τους.   ΟΛΟΙ θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες  που τους αναλογούν απέναντι στον κόσμο της Αριστεράς  και το λαϊκό κίνημα.

 Εδώ που φτάσαμε   είναι απαραίτητη όσο ποτέ η ενότητα  και ανασυγκρότηση της Αριστεράς  που δίπλα σε ένα μαζικό, ριζοσπαστικό λαϊκό κίνημα  θα λειτουργήσει σαν ανάχωμα στις δύσκολες μέρες που μας ξημερώνουν. Για να μην τρίβουμε για άλλη μια φορά τα μάτια μας  μπροστά στην επέλαση της ακροδεξιάς και  την ερντογανοποίηση και  τον εξορμπανισμό της χώρας  ( καινούργιες λέξεις που μας προέκυψαν έξαφνα ).

Χ.Π.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.