Να απαντήσουμε… Γράφει ο Νίκος Κ.

Χρειάστηκε η σημερινή ανακοίνωση απαγόρευσης των συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων για να καταλάβει όλος ο κόσμος πλέον ότι για την κυβέρνηση και όποιους κύκλους βρίσκονται πλάι και πίσω της δεν βρισκόμαστε σε περίοδο υγειονομικής κρίσης αλλά σε περίοδο καταστολής των ατομικών ελευθεριών, στοιχείο απαραίτητο για την ελαχιστοποίηση των αντιστάσεων σε μια άκρως επικίνδυνη και αποσυνθετική για την κοινωνία μας πολιτική.

Διάλυση της δημόσιας υγείας, αποσάρθρωση των εργασιακών σχέσεων και ξαναμοίρασμα της πίτας των κερδών υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου. Για όσους έχουν κάποια ηλικία αυτή η απαγόρευση δε μπορεί παρά να τους θυμίζει τα αποφασίζομεν και διατάσσομεν των χουντικών αποβρασμάτων.

Δεν είναι τυχαίο ότι καμιά μεταπολιτευτική κυβέρνηση δεν τόλμησε να χρησιμοποιήσει αυτό το μέτρο. Απαγόρευση συγκεντρώσεων είχαμε, απαγόρευση συναθροίσεων άνω των τριών, τεσσάρων ή πέντε ατόμων όμως δεν είχαμε ποτέ άλλοτε πέραν της χουντικής επταετίας και δυστυχώς και της σημερινής κυβέρνησης η οποία ελλείψει χρυσής αυγής διεκδικεί με αξιώσεις τον χώρο της ακροδεξιάς πολιτικής σκηνής. Τότε απαντήσαμε σ αυτές τις αθλιότητες με τον τρόπο που όλοι γνωρίζετε και γνωρίζουμε. Και νομίζω ότι η ιστορία μας δικαίωσε.

Ας σηκώσουμε λοιπόν για άλλη μια φορά αυτό το βαρύ αγαλμάτινο κεφάλι που κουβαλάμε στις πλάτες μας κι ας πορευτούμε στα κελεύσματα της ιστορίας έτσι όπως έχει αποφασίσει ο καθείς.

Νίκος Κ.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.