Καταγγελία επιβατών κατά της Hellenic train για απάνθρωπες συνθήκες θερμοκρασίας σε αμαξοστοιχία intercity

Χωρίς κλιματισμό με «απαράδεκτες και απάνθρωπες συνθήκες θερμοκρασίας»  και απουσία ενδιαφέροντος από το προσωπικό  για το πρόβλημα στην αμαξοστοιχία intercity 58 που εκτελούσε  την 31-7-2022 το δρομολόγιο Αθήνα -Θεσσαλονίκη,  καταγγέλλουν  επιβαίνοντες  οι οποίοι ζητούν αποζημίωση από την εταιρία για το » άθλιο» ταξίδι.
Η καταγγελία
«Σήμερα, 31.7.2022 στο τρένο intercity 58 ζητήθηκε από την αρχή του ταξιδιού να ανοίξει ο κλιματισμός του βαγονιού 3.
 Αυτή τη στιγμή 5.30, 2 ώρες μετά την έναρξη του ταξιδιού ο προϊστάμενος, ο οποίος με φοβερή αγένεια ΑΡΝΉΘΗΚΕ να δώσει το όνομα του, ήρθε κ άνοιξε τα παράθυρα του βαγονιού δηλώνοντας μας «κ τι θέλετε να σας κάνω εγώ! Έκανα 3 φορές reset.»
Απαράδεκτες και απάνθρωπες οι συνθήκες θερμοκρασίας εντός του χώρου. Απόλυτη απουσία ενδιαφέροντος απέναντι στους επιβάτες που ΣΥΝΟΛΙΚΆ παραπονέθηκαν.
Απαιτούμαστε ως ελάχιστη αποζημίωση την επιστροφή του συνόλου των χρημάτων μας γι αυτό το άθλιο ταξίδι. Ακολουθούν τα email όσον εκδήλωσαν ενδιαφέρον να καταγγέλλουν το γεγονός. Αναμένουμε όλοι εξίσου άμεση απάντηση στο δίκαιο αίτημα μας.»
Επιπλέον, έγινε επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας προς γνωστοποίηση του περιστατικού και η απάντηση ήταν ότι υπεύθυνος για αυτό επιβαίνοντες ο συνοδός του τρένου και οι ίδιοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Παρέπεμψαν στην φόρμα παραπόνων στο site.
Οι επιβαίνοντες
Δήμητρα Βασιλειάδου
Λάζαρος Θεοδωριδης
Νίκος Παπαγιαννοπουλος
Σαρατση Βαια
Σοφία Βουλτσιδη
Αριστείδης Καλτσιδης
Κωνσταντίνα Σαλτογιαννη
Ζελελιδου Γεωργια
Αθανασία Παππα
Νεφέλη Γουρνα
Σταμάτης Στασινος
Ερμιόνη Καρκαλατση
Κουρουνδη Ελένη
Σατκας Νικολαος
Κακαε Ζωη
Βασιλείου Μαρία
Αντωνιάδης Νικολαος
Κουτσομητρου Αθηνα

Παναγιώτης Στασινός

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.