ΜέΡΑ25: Η έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ είναι άλλο ένα οικτρό βήμα προς την εξόντωση του

Η απόφαση για την έκδοση του Τζούλιαν Ασάνζ στις ΗΠΑ συνιστά άλλο ένα οικτρό βήμα στο δρόμο προς την εξόντωση του Τζούλιαν – τιμωρία του για το «έγκλημα» να μας ανοίξει τα μάτια στα εγκλήματα πολέμου που η Δύση έκανε στο όνομά μας πίσω από την πλάτη μας

Η διαρκής μεθόδευση αυτής της εξόντωσης του Ασάνζ μόνο και μόνο επειδή δημοσιοποίησε αυτά τα εγκλήματα, αποκαλύπτει την τεράστια υποκρισία της περιβόητης «σωστής πλευράς της ιστορίας».

Από σήμερα, κανείς πραγματικά ελεύθερος άνθρωπος, κανένας δημοκράτης, κανείς δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, δεν μπορεί να κοιμάται – πόσο μάλιστα να εργάζεται – ήσυχος.

Από σήμερα, οι αρχές των ΗΠΑ θα μπορούν να απαγάγουν από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου και να εξοντώνουν σε φυλακές τύπου Γκουαντάναμο, δημοσιογράφους που τόλμησαν να ξεμπροστιάσουν τον Αμερικανικό στρατό ή την CIA για εγκλήματα τους κατά της ανθρωπότητας.

Σήμερα, που η Δύση κατηγορεί το καθεστώς Πούτιν -και ορθώς- για την δική του βαρβαρότητα και την καταπάτηση του διεθνούς δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το DiEM25, το ΜέΡΑ25 και η Προοδευτική Διεθνής δεν θα το βάλουμε κάτω όμως.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση του Τζούλιαν Ασάνζ με Έλληνες, Ευρωπαίους, Αμερικανούς, Βρετανούς, Ρώσους, Τούρκους συνοδοιπόρους μας, από όλα τα μήκη και πλάτη της Υφηλίου.

Written by

altpress.gr ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.